Gossip Girl ...

Gossip Girl er en amerikanskprodusertTV-seriebasert på romanserien med samme navn, skrevet av Cecily von Ziegesar. Serien, som i Norge sendes påFEMogTvnorge, er en dramaserie som handler om livene til sosieteten iNew York.

 

 

Serien er laget av Josh Schwartz (skaperen av The O.C.) og Stephanie Savage, produsert av Warner Bros Television, College Hill Productions og Alloy Entertainment ved Bob Levy og Leslie Morgenstein.

  • Serena van der Woodsen: Hun er del av sosieteten i Upper East Side i New York. I begynnelsen av serien bor hun med familie, men flytter senere ut sammen med Blair.
  • Dan Humphrey: Serenas til-og-fra-kjæreste fra Brooklyn. Han Bor der med far og søsteren Jenny, etterhvert alene da Jenny flytter ut og faren flytter inn med Lily Van Der Woodsen.
  • Blair Waldorf: Utspekulert og kontrollerende med store mindreverdighetskomplekser, særlig overfor Serena. Han bor sammen med moren etter at faren kom ut av skapet som homofil, senere med Serena alene.
  • Jenny Humphrey: Søster til Dan. Hun har vekslende humør. og har et ønske om å bli designer.
  • Chuck Bass: Arrogant, Elegant og utspekulert, og planlegger ofte ting med Blair, som han har et til-og-fra-forhold til.
  • Eric Van der Woodsen: Serenas homofile bror som sliter psykisk i begynnelsen av serien, og har vært innlagt for blant annet depressivitet.
  • Nate Archibald: Fremstår ofte som anonym når det kommer til meninger eller handlinger, og er noe innesluttet

Se alle Gossip girl episodene her helt gratis :3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

rawrmarilynmanson

rawrmarilynmanson

14, Stavanger

Musikk - tegning - bilderedigering - marilyn manson - Blogger som alt mulig awesome stuff - Kommenter tilbake ^w^

RawrMarilynM - Legg meg til som venn!n_n

Kategorier

Arkiv

hits